Even voorstellen

Mijn naam is Geraldine Hindriksen en ik ben woonachtig in Wateringen (ZH). Mijn al op jonge leeftijd ontstane liefde voor taal en schrijven heeft zich de laatste twintig jaar geuit in het schrijven voor diverse huis-aan-huisbladen, het schrijven van de interviewreeksen Westland Streekportret, MensenWerk en MensenLeven in het regionale huis-aan-huisblad Het Hele Westland en het voeren van de redactie van de Wateringse Krant (voorheen VELO Nieuws) van 2002 tot en met 2004 en van 2013 tot en met 2018. Beide kranten zijn uitgaven van Uitgeverij West Media te Naaldwijk.
En uiteraard schrijf ik artikelen voor bedrijven. Ik heb daarbij de luxe van vaste ‘klanten’ voor wie ik al jaren artikelen mag schrijven of teksten mag corrigeren.

In 2003 heb ik mijn eigen bedrijf Isis taalzorg opgericht. Isis taalzorg vertegenwoordigt mijn geliefde bezigheid: het schrijven, corrigeren en redigeren van teksten. Veel plezier heb ik in het samenwerken met mensen. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk en een 100% tevredenheid bij beide partijen is voor mij het uiteindelijke doel.

Het schrijven is voor mij persoonlijk een doel geworden: in mei 2013 is mijn eerste boek ‘Eb en vloed’ verschenen. Meer hierover kunt u lezen op de pagina Boek ‘Eb en vloed’. In 2016 heb ik in opdracht van het bedrijf Kappé International NV te Hoofddorp de biografie ‘De blauwe hemel’ geschreven. Op dit moment ben ik – in opdracht van een uitgever – bezig met het schrijven van een biografie. Ik verdiep mij nu in het bijzondere leven van een Amsterdamse muzikant.

Naast deze biografieën heb ik diverse particulieren, bedrijven en stichtingen/verenigingen geholpen met het schrijven/samenstellen van boeken. Het meest recente voorbeeld (2019) is het boek ‘Molen Windlust 150 jaar baken van Wateringen’ in opdracht van Stichting Vrienden van de Wateringse Molen.