Even voorstellen

Mijn naam is Geraldine Hindriksen en ik ben woonachtig in Wateringen (ZH). Mijn al op jonge leeftijd ontstane liefde voor taal en schrijven heeft zich de laatste dertien jaar geuit in het schrijven voor diverse huis-aan-huisbladen, het schrijven van de interviewreeks ‘Westland Streekportret’ in het regionale huis-aan-huisblad Het Hele Westland en het enkele jaren voeren van de redactie van het Wateringse huis-aan-huisblad VELO Nieuws. In 2003 heb ik mijn eigen bedrijf Isis taalzorg opgericht.
Naast mijn werkzaamheden voor Isis taalzorg schrijf ik sinds juli 2012 voor Het Hele Westland de serie ‘MensenLeven’, later aangevuld met ‘MensenWerk’ en sinds oktober 2013 voer ik wederom de algemene redactie van het VELO Nieuws. Beide kranten zijn uitgaven van West Media.

Isis taalzorg vertegenwoordigt mijn geliefde bezigheid: het schrijven, corrigeren en redigeren van teksten.

Veel plezier heb ik in het samenwerken met mensen. Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk en een 100% tevredenheid bij beide partijen is voor mij het uiteindelijke doel.

Het schrijven is voor mij persoonlijk een doel geworden: in mei 2013 is mijn eerste boek ‘Eb en vloed’ verschenen. Meer hierover kunt u lezen op de pagina Boek ‘Eb en vloed’.